iPod Fredag

Så var detta inlägget tillbaka, inom utsatt tid dessutom. Tänkte börja med att nämna att Milk Inc fyller 15 år som band. Det firar dem med att köra ett par spelningar i Antwerpen nästa helg, det gör dem iofs varje år. Jag kommer inte vara på plats dessvärre. Hade varit kul att besöka Belgien, har bara varit där på genomresa. Får fira istället med att göra introt till Run till min nya ringsignal. Nu till dagens låtar.

Sticks + Stones - Nicola Roberts
Låt från Nicolas kommande album Cinderella's Eyes. Det är en lugnare låt som jag tycker är hennes bästa hittills. Jag har sedan längre förbeställt albumet, hoppas på att det dyker upp inom kort. Det släpps den 26:e september.
Klipp

Sober - Loreen
Nya singeln efter hennes stora framgång i MF med My Heart Is Refusing Me. Låten går lite i samma stuk med underground dance/electro som visar hennes röstkapacitet. Lär bli en hit.
Klipp

What Makes You Beautiful - One Direction
Här är låten som lär ligga etta på englandslistan på söndag. OD var med i förra årets X Factor och släpper nu sin debutsingel. Vet inte varför jag tar med den här. Tror det är lite nostalgi som infinner sig då det känns väldigt mycket 90-tal över allt. Förutom videon som ser ut som en Cubus reklam.
Klipp

Read All About It - Professor Green Feat. Emeli Sandé
Professor Green är tillbaka här på bloggen i ytterligare ett samarbete. Nu med Emeli Sandé som var med här för ett par veckor sen med låten Heaven. Read All About It kunde lika gärna varit en fortsättning på Love The Way You Lie, likheterna är stora. Singeln släpps 23:e oktober, videon länkad nedan.
Klipp

Un Momento (7th Heaven Remix) - Inna
Lyssnade igenom Innas nya album I Am The Club Rocker idag. Tyvärr var det inte så mycket att ha förutom låten Un Momento som var med på iPod Fredag för nästan exakt ett år sedan. Nu har den dock kommit i en ny bra remix från 7th Heaven som ofta är med här.
Klipp

Don't do the crime if you can't do the time
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback