iPod Fredag

En något försenad iPod Fredag, men det var ju fotboll igår som gällde. På måndag släpps Lady Gagas nya album Born This Way officiellt, även om det läckte i början på veckan. Dagens låtar kommer således till stor del komma därifrån.

Marry The Night - Lady Gaga
Första låten på albumet. Börjar lugnt för att sen bli en radiovänlig dancelåt. Hitvarning 1.
Klipp

Hair - Lady Gaga
Låt nummer 6. Jag nämnde denna låten lite kort förra fredagen om att det var en PR-singel inför måndagens släpp. Låten har ett lite mer klassiskt popsound med electroinslag.
Klipp

Scheiße - Lady Gaga
Låt nummer 7. En av mina favoriter på albumet. Verserna är technoinspirerade och synthslingan i bakrunden påminner ganska mycket om Scooter. Refrängen är mer dance och fastnar lätt. Producent här är RedOne. Hitvarning 2. Hittar tyvärr inget bra klipp, men den ligger uppe på Spoify för premiumanvändare.

Bloody Mary - Lady Gaga
Låt nummer 8. Denna har ett betydligt lägre tempo och väldigt mycket electro, refrängen har en skön melodi. Undrar hur mycket prat det kommer bli om denna låttexten.
Klipp

Electric Chapel - Lady Gaga
Låt nummer 14. Efter ett par låten som inte håller så hög kvalité (förutom Black Jesus, som är okej) så kommer denna med lite sköna elgitarrer och bra beat. Kan passa på att nämna låtarna som redan varit med på bloggen sedan tidigare: Born This Way, Judas, You & I samt The Edge Of Glory. Inget bra klipp upplagt.

Lose Control - Keri Hilson Feat. Nelly
Nu över till lite andra artister. Detta är bloggfavoriten Keri Hilsons senaste singel från albumet No Boys Allowed. Den fick nyligen en video som är länkad nedan.
Klipp

The Only One - Scooter
Jag nämnde dem tidigare i inlägget så jag får passa på att nämna deras nya singel som släpptes igår. Det är den första singeln från kommande albumet The Big Mash Up som släpps i augusti. Dem verkar ha skippat jumpstyle soundet och gått tillbaka mot dance/house, vilket uppskattas. Den officiella videon är rätt värdelös men det går ju att bara lyssna.
Klipp

Straight ahead a green light turns to red
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback