iPod Fredag

Fredag igen. Det har varit en hel del musik i veckan här på bloggen och trots all cirkus kring ESC så håller jag detta inlägg fritt från schlagerlåtar idag. Det har varit en hel del intressant som kommit under veckan, så här följer dem låtarna.

Love Love - Take That
Nya singeln från Take That som bara blir bättre med åren. Låten som påminner lite om Pet Shop Boys och är det officiella soundtracket till den nya X-men filmen First Class. Låten släpptes i förrgår och filmen har sin release den 3:e juni.
Klipp

The Edge Of Glory - Lady Gaga
Nya singeln efter Judas och finns med på kommande albumet Born This Way (som jag nu förbeställt). Låten var tänkt att endast vara en PR-singel inför albumsläppet den 23:e, men låten sålde så bra på iTunes att dem gjorde den till den officiella 3:e singeln. Lite intressant att hon nu redan släppt 3 singlar från ett kommande album. Hon kommer släppa en till PR-singel den 16:e maj som heter Hair.
Klipp

Till I'm Gone - Tinie Tempah Feat. Wiz Khalifa
Ny singel från engelska Tinie Tempah som han gör tillsammans med amerikanska rapparen Wiz Khalifa. Låten är producerad av Stargate. Tinie kommer även släppa ett nytt album den 19:e maj som heter Disc-overy där denna låten kommer finnas med. Wiz kommer för övrigt till Göteborg i sommar som en del av festivalen Way Out West.
Klipp

Lie Down In Darkness - Moby
Lyssnade igenom Mobys nya album Destroyed idag och fastnade för denna låten. Väldigt stämningsfull. Albumet släpps för övrigt på måndag.
Klipp

Feel 4 You - Dream Beats Feat. Alcazar
Klassisk disco/pop med Dream Beats och Alcazar. Kul att höra lite nytt material med dem. Nedan är det länkat till den officiella videon som släpptes för ett par dagar sen.
Klipp

Rabiosa (7th Heaven Radio Edit) - Shakira
En låt som var med här i mitten på oktober (!). Rabiosa är nästa singel ut från Shakiras album Sale El Sol och därmed så har det även släppts ett par trevliga mixar. Denna från bekanta 7th Heaven är klart bäst.
Klipp

Did you ever like it planned?
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback