iPod Fredag

Då var det dags för ett par nya låtar att lyssna på i helgen. Här följer dem.

Revolving Doors - Gorillaz
Låt från albumet The Fall som nyligen släppts som singel. Stora delar av The Fall spelades för övrigt in på en iPad under Gorillaz turné förra året och albumet har inte fått speciellt mycket uppmärksamhet om man jämför med Plastic Beach.
Klipp

Wonderland - Natalia Kills
Natalias album The Perfectionist släpps snart och Wonderland är andra singeln därifrån efter Mirrors. Dock har Zombie varit ute ett bra tag också men jag är osäker på om det verkligen var en singel. Videon till Wonderland kommer vilken dag som helst och jag lär lägga upp den här när den släpps. Man kan dock redan nu lyssna på små klipp på alla låtar från The Perfectionist, finns ett par spår som låter riktigt intressanta.
Klipp

Alligator Sky - Owl City Feat. Shawn Chrystopher
Adam Young, som utgör Owl City, gör sig redo för att släppa sitt nya album All Things Bright And Beautiful den 17:e maj. Alligator Sky är den första singlen därifrån och den släpptes i tisdags. Kommer Adam någonsin kunna repetera framgången med Fireflies? Denna låten är helt okej, men den kommer knappast få samma genomslag.
Klipp

Nomansland - Milk Inc
Låt från senaste albumet med samma namn. Jag hade tänkt ta med denna redan förra veckan men lyckades på något sätt glömma bort det. Milk Inc har varit med här på bloggen ganska frekvent redan från starten, Linda och Regi lyckas fortfarande göra lyssningsvänliga låtar. På Nomansland finns ett par låtar som redan varit med här, de är: Fire, Storm och Blackout.
Klipp

On My Own (Steve Smart & WestFunk Radio Edit) - Yasmin
Yasmin är en brittisk DJ och On My Own var hennes första singel som släpptes i slutet av januari. Detta är en bra mix på just den. Nästa singel kommer heta Finish Line och släppas i maj, kanske följt av ett debutalbum vad det lider.
Klipp

I Wanna Go (Armand Deluxe Remix) - Britney Spears
Denna låten var med redan förra veckan och finns med på Femme Fatale. Nu i veckan fick jag höra denna grymma mixen, så låten får vara med här igen. Ett tips är att lyssna på låten i bra kvalité och högt, klippet på Youtube gör den inte helt rättvisa. Det klippet jag länkat nedan är dock det bästa på Youtube av denna mixen.
Klipp

Thunder only happens when it's raining
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback