iPod Fredag

Här kommer lite nya låtar att lyssna på i helgen.

Sweetest High - Nadine Coyle
Med nytt team bakom sig håller Nadine på att köra igång sin 2.0 kampanj. Efter misslyckandet förra gången har hon nu släppt en singel som låter precis som allt annat som snurrar på radion, dvs RedOne möter David Guetta. Lite oklart än om det kommer ett helt nytt album eller en re-release av Insatiable. Klart är att det inte endast kommer att säljas hos Tesco denna gången iallafall. Låten i sig är helt okej, även om den är lite platt i vissa partier. Rösten kan man dock inte klaga på.
Klipp

Not That Kinda Girl - The Saturdays
B-sidan till singeln Notorious. Tycker den är betydligt bättre än A-sidan, kanske till och med den bästa låten sedan One Shot. Mer sånt.
Klipp

My Dilemma - Selena Gomez
Låt från nya albumet When The Sun Goes Down som släpps den 28:e juni. Sedan tidigare har låtarna Who Says, Love You Like A Love Song och Whiplash varit med här på bloggen. Den senare är efter en veckas lyssnande nu, i min mening, en av de bästa låtarna hon har gjort. My Dilemma är inte så dålig den heller.
Klipp

Outlaw - Selena Gomez
Ytterligare en bra låt från When The Sun Goes Down.
Klipp

Best Thing I Never Had - Beyoncé
Lyssnade igenom Beyoncés nya album 4 idag. Denna låten har redan varit ute som singel ett tag och är den bästa låten på albumet. Överlag är det ett väldigt välproducerat album men det saknar de där riktiga hitlåtarna som fanns med på I'm Sasha Fierce. Start Over är också en bra låt för övrigt som är värd att lyssna in.
Klipp

Feels So Good - Armin Van Buuren Feat. Nadia Ali
Ett väldigt trevligt samarbete som resulterat i en bra låt.
Klipp

I'll be a human jelly bean, cause everyday is Halloween for me
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback