iPod Fredag

Då var detta inlägget, något försenat som vanligt, tillbaka efter ett kortare uppehåll. Nu, direkt till låtarna.

Disco, Blisters & A Comedown - Nicola Roberts
B-sidan på CD-singeln till Beat Of My Drum. Både denna och Porcelain Heart som varit med här tidigare är betydligt bättre än singeln.
Klipp

What Are Words - Chris Medina
En låt som spelats en hel del på radion senaste tiden. Chris som var med i American Idol senaste säsongen och släppte denna låten dagen efter han åkte ut. Den handlar om hans fru som råkade ut för en svår bilolycka 2009, bara det ger en väldigt bra låt ytterligare djup och är antagligen något av det bästa som någonsin kommit ur Idol. Ha näsdukarna nära tillhands.
Klipp

Moves Like Jagger - Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
Senaste singeln från Maroon 5 som är väldigt radiovänlig svängig låt. På tal om Maroon 5 så pratas det om att de kommer splittras efter nästa album. Adam Levine har sagt att han vill fokusera på annat, får se hur det blir.
Klipp

Keep Up - Akon
Låt från Akons senaste mixtape Koncrete som släpptes för nån vecka sen. Nytt album är på gång, det ska heta Stadium och släpps den 13:e september. Känns som att man tröttnade på Akons röst tidigare när han släppte ny singel varje vecka, men nu har han tagit det något lugnare och man kan återigen lyssna på honom.
Klipp

Boom Boom (Tequila) - Kat DeLuna
Ny singel från Kat som finns med på den japanska utgåvan av Inside Out. Det är en helt okej sommarlåt, men inte mer. Jag har högre förväntningar på Kat.
Klipp

What kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback