iPod Fredag

Lördag som vanligt. Oh well, jobbade över igår så jag var inte hemma förrens sent. I musikväg nåddes jag av nyheten i eftermiddags att Amy Winehouse har dött. Tråkigt men inte särskilt förvånande dessvärre med tanke på hennes livsstil, hon skulle fyllt 28 i september. Kommer sakna hennes röst och sköna sound. Nu till dagens låtar.

Heaven - Emeli Sandé
Detta är Emelis debutsingel men har ändå trots sin låga ålder varit med ett tag i branschen. Hon har bland annat varit med och skrivit låtar till Alesha Dixon och Cheryl Cole. Singeln släpps dne 14:e augusti, men den går redan varm på brittisk radio.
Klipp

All Fired Up - The Saturdays
Senaste singeln från The Sats som släpps den 4:e september. Låten är producerad av mina favoriter Xenomania (Brian Higgins & co) samt Space Cowboy. Den är betydligt bättre än Notorious men långt ifrån deras bästa. Nytt album kommer senare i år följt av arenaturnén All Fired Up Tour.
Klipp

Heart Skips A Beat - Olly Murs Feat. Rizzle Kicks
X-Factor tvåan Olly Murs nya singel som han gör tillsammans med grabbarna i Rizzle Kicks.
Klipp
Bonus med Rizzle Kicks

The Adventure Of Rain Dance Maggie - Red Hot Chilli Peppers
En efterlängtad comeback är här. Detta är den nya singeln från ett smått legendariskt band, som fått en ny medlem i Josh Klinghoffer (John Frusciante har lämnat). Låten släpptes i måndags och nya albumet I'm With You kommer den 30:e augusti.
Klipp

There's a penalty for love crimes
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback