iPod Fredag

Efter 2 veckors uppehåll är detta inlägget tillbaka. Hänt sedan sist är att Cher Lloyd lyckats hamna etta på englandslistan med Swagger Jagger (och att den även börjat spelas på NRJ). En ganska stor bedrift då låten har runt 118000 dislikes på Youtube. Men all PR är bra PR, det har Rebecka Black redan visat. Nu till dagens låtar som är betydligt bättre.

Titanium - David Guetta Feat. Sia
Ny singel från David som finns med på hans kommande album Nothing But The Beat. Både David och Sia är två favoriter så att de båda är med på samma låt är smått fantastiskt, bra är den också. Jag kan garantera att denna låten kommer gå varm här i veckan, Iiii aaam tiiitaniiuum. Det var först tänkt att Mary J Blidge skulle sjungt istället för Sia, tur att det inte blev så.
Klipp

No Church In The Wild (Feat. Frank Ocean) - Jay Z & Kanye West
Låt från nya albumet Watch The Throne som släpptes i måndags. Hela albumet är ett samarbete mellan Jay och Kanye. Den uppmärksamme upptäcker att låten bland annat samplat James Brown.
Klipp

Lift Off (Feat. Beyoncé) - Jay Z & Kanye West
Bästa låten på albumet, Jay har även fått med sig frun att sjunga. Kanye för övrigt är här i stan och uppträder på Way Out West ikväll, han gjorde även ett gästframträdande under Prince konsert igår.
Klipp

I Won't Let You Go - James Morrison
En av mina favoritartister är tillbaka med ny singel och den 26:e september släpper han sitt nya album The Awakening. Det ska bli vädligt intressant att höra om det är lika bra som hans två tidigare.
Klipp

Lucky Day - Nicola Roberts
Ny singel från Nicola och finns med på kommande albumet Cinderellas Eyes som även det släpps den 26:e september. Jag har sedan längre redan lagt en pre-order. Låten är ett stort steg i rätt riktning efter Beat Of My Drum.
Klipp

I know she look good but you need to stop staring
Mattan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback