iPod Fredag

iPod Fredag är tillbaka på sitt 4 års jubileum och bjuder på ett par bra låtar. Bloggen fyllde för övrigt år förra helgen utan att jag uppmärksammade det, får göra det nu lite retroaktivt istället. På musikfronten händer det en del, för mycket att ta upp allt nu. Maj kommer bli en rätt intressant månad har jag en känsla av. Nu till dagens låtar.

Drop It Low - Kat DeLuna
Kat som rätt nyligen släppte sitt album Inside Out i Europa är nu på gång med ett helt nytt album för USA som ska heta Viva. Drop It Low är första singlen därifrån och det är en låt som verkligen blåser ut subwoofern. Denna låten har gått varm här hemma hela veckan.
Klipp

Begging Me - Florrie
Bloggfavoriten Florrie är tillbaka med ny singel, till den har hon även släppt sin första musikvideo länkad nedan. Tycker inte det är hennes vassaste låt, men den är helt okej. Nya EPn är på gång och släpps inom kort.
Klipp

Papi - Jennifer Lopez
Jag lyssnade igenom JLOs nya album Love idag och fastnade för denna låten som antagligen kommer bli en singel så småningom. Sedan tidigare har låtarna On The Floor, I'm Into You och Invading My Mind varit med här på bloggen. Resterande låtar tycker jag mer fungerar som utfyllnad så här kommer inte dyka upp fler.
Klipp

Act Like A Cop Did It - Flipsyde
Det har varit tyst om Flipsyde ett tag, men nu är dem påväg tillbaka. Act Like A Cop är nya singeln och det kommer mer nytt material framöver. Man kan nog säga att de har gått tillbaka lite till sitt gamla sound, inte lika mycket mainstream som med t.ex. When It Was Good. Chantelle Paige har även lämnat gruppen för att gå solo vilket kan ha bidragit.
Klipp

Angeline - Groove Coverage
Nya singeln från tyskarna som släpptes idag. Det var längesen man hörde något nytt från dessa så det är nästan lite nostalgi. Angeline är väl ingen monsterhit direkt, men jag tycker det är kul att få höra lite nytt material. Kanske kommer en bra mix senare.
Klipp

Put Your Hands Up (Armin Van Buuren Remix) - Nadine Coyle
På tal om bra mixar. Denna släpptes idag och låten är Nadines tänkta andra singel från albumet Insatiable i en mix av Armin Van Buuren. Nadine har nyligen bytt management så därav tystnaden från hennes sida, det är väl tänkt att hon ska få någon form av nystart. Put Your Hands Up skulle ursprungligen kommit den 15:e februari, nu vet man ganska lite om vad som händer. Vet inte ens vem som tagit över efter Bruce som manager.
Bra låt är det iallafall.
Klipp

After all this won't you give me a smile
Mattan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback